Szakértelem • rugalmasság • megoldás

Webshopunk hamarosan érkezik… 

Beszállító partnereink

AUX DELTA 2

Modell: ASW-H12C5C4/JER3DI-B8-2 3,5 kW tálcafűtéssel

Ultra csendes működés: Az UltraSilent csendes működés üzemmóddal (akár 19 dB) a friss levegő folyamatosan áramlik kellemetlen zajhatások nélkül.

Fűtés -25°C külső hőmérsékletig: A beépített tálcafűtés miatt extrém alacsony külső hőmérséklet mellett is képes fűteni a készülék.

BRUTTÓ ÁR: 223 380 Ft

Gree Comfort X

Modell: GWH12ACC-K6DNA1D, 3,5 kW

A Gree klíma gyakorlatilag Magyarország és az egész világ elsőszámú klíma márkájának tekinthető az Euromonitor International 2020-as felmérései alapján. Az elképesztő megbízhatóság, modern külalak és könnyű szerelhetőség miatt bátran tudjuk ajánlani a Gree klímákat, legyen szó bármilyen helyiség klimatizálásáról. 

BRUTTÓ ÁR: 303 900 Ft

Hisense Wings Pro 3,4 kW split klíma szett

Wings Pro: egy bölcs választás hűtésre, fűtésre. Kompakt méretek, csendes és energiatakarékos működés. Mind a kültéri egység, mind a beltéri egység minimális zajkibocsátással dolgozik, kompakt méreteinek köszönhetően mindenhova könnyedén szerelhető. Az egészségedre is vigyáz: a Hi-Nano modul nagy koncentrációban bocsát ki pozitív és negatív ionokat, így hatékony pusztítja el a baktériumokat és vírusokat.

BRUTTÓ ÁR: 239 950 Ft

Daikin FTXC35D-RXD35D Sensira 3,5 kW

Élvezze a komfortot környezetet az energiahatékonyság romlása nélkül. Stílusos megjelenésével és csendes működésével a Sensira tökéletesen illeszkedik otthona belső terébe – és az Ön életstílusába. Plusz, hála a turbó módnak, gyorsan felfűthető vagy lehűthető a helyiség a maximum komfort érdekében. Az egységbe számos energiahatékony technológia van beépítve, amelyek a teljesítményt automatikusan szabályozzák, így kisebb az energiafogyasztás és a zajszint.

BRUTTÓ ÁR: 279 217 Ft

GREE 3,5 kW AMBER ROYAL/WHITE

Modell: GWH12YD-S6DBA1A

Elegáns megjelenés, magas minőségű anyagok, kiemelkedő energiahatékonyság, legmagasabb A++ és A+++ besorolás, dual-stage kompresszor, extrém széles működési tartomány: -22°C ~ +24°C, magas felszereltség: Wi-Fi, Cold plasma, többszörös szűrőrendszer, 3D légáram, exra csendes üzem, I-Feel, 8°C-os temperálás.

BRUTTÓ ÁR: 385 726 Ft

Ariston NIMBUS POCKET Hőszivattyú

Modell: 80 M NET R32

Inverteres monoblokk levegő-víz hőszivattyú. A készülék minden része kültéren is működtethető, így tökéletesen összekapcsolható más fűtési eszközökkel. Az Ariston NET alkalmazáson keresztül bárhonnan vezérelhető.

BRUTTÓ ÁR: 1 509 424 Ft

MIDEA M-Thermal hőszivattyú 12 kW

Modell: MHC-V12W/D2N8-BE30, 12 kW

A Midea levegő-víz hőszivattyú egy komplett, mindent kielégítő rendszert nyújt ingatlanja használati melegvíz ellátására, hűtésére, fűtésére. Használható padlófűtéssel, radiátorral, ventilátoros hűtő-fűtő berendezésekkel (pl. Fan Coil) is.

12kW fűtőteljesítmény+3kw kiegészítő beépített fűtőbetét

BRUTTÓ ÁR: 2 095 360 Ft

AUX EVO 10KW

Modell: ACHP-H10/4R3HA-3 HÁROM/EGYFÁZISÚ OSZTOTT, 10KW

Kiemelkedő energiahatékonyság: A berendezés használatával semmi aggodalom az áramfogyasztásra, hiszen az akár 5,22-es SCOP értékkel a jelenlegi legmagasabb, A+++ energiaosztályba tartozik

Akár 65 °C előremenő vízhőmérséklet: 65 °C hőmérsékletű előremenő vizet előállítani, ráadásul 5 °C-os külső hőmérsékletig fűtőpatronok segítsége nélkül. A patronokkal -25 °C külső hőmérséklet esetében is előállítható a 65 °C-os víz.

Csendes üzemmód: az Evo hőszivattyú rendelkezik csendes üzemmóddal, mely aktiválásával tovább növelhető a komfortérzet.

BRUTTÓ ÁR: 2 018 525 Ft

Profi épületgépészeti alkatrészek otthonában is

Szakértő kollégáink segítenek vevőinknek a számukra megfelelő termékek kiválasztásában minden gépészeti területen.

Szerelői kapcsolatainkon keresztül megbízható kivitelezőt is tudunk ajánlani.

Lakossági ügyfeleinknek

Szakértő kollégáink segítenek vevőinknek a számukra megfelelő termékek kiválasztásában minden gépészeti területen.

Szerelői kapcsolatainkon keresztül megbízható kivitelezőt is tudunk ajánlani.

Szaniter<br />

Szaniter

Klíma

Klíma

Hőszivattyú

Hőszivattyú

felület hűtés fűtés

Felület hűtés-fűtés

kazánok

Kazánok

Csőrendszerek

Csőrendszerek

Gépészeti anyagok

Gépészeti anyagok

Értesítést kérek a webáruház indulásáról

Webshop értesítés